Jeg har spillet live musik til fester i mere end 30 år. Først med en trommeslager - "Kjeld & Ernst" senere med en guitarist - "Ernst & Evald",men har siden 1997 spillet solo og ved hjælp af lidt hovedregning,kan jeg komme frem til,at jeg nok har leveret musiken til 1500-2000 fester. Jeg spiller for det "modne" publikum og mit slogan er ”Levende musik til levende mennesker”


Lyt til mine musik demoer - husk at tilslutte head phones eller højttaler - for bedre lyd - disse demoer er direkte indspillet fra mixeren på forskellige jobs - Så det er sådan du vil høre mig...bortset fra akustiske forskelle.


Under middagen spiller jeg sådan, at det er muligt at tale sammen,men giv mig endelig besked,hvis musikken er for dominerende.Du får også akkompagnement til eventuelle sange og er gæsterne ikke de store sangere - hvilket kan svinge meget fra fest til fest - hjælper jeg dem gerne på vej.Er du bekendt med sange eller indslag,som du eller dine gæster ønsker jeg deltager i,må du gerne give besked,så jeg kan være ordentligt forberedt.


Før festens start aftales brug af evt.skåle-og syng med sange og er der under dansen stemning for lidt folkedans,kan du også få det.


Musikken er min hobby,så jeg glæder mig faktisk til hvert et job og hvis jeg ikke er ude at spille – ja så findes jeg – så vidt muligt i mit øverum.


PS: Specialpris til pensionist - og danseforeninger.